به گزارش پایگاه اطلاعرسانی نهاد کتابخانههای عمومی کشور، به دنبال برگزاری موفق پویش «مهربانی در مهر» که با محوریت کتابخانههای عمومی سراسر کشور و مشارکت گسترده عمومی، مشارکت دستگاه های اجرایی و همراهی اهالی فرهنگ و هنر به اجرا درآمد، کمکهای مردمی شامل نوشتافزار اسلامی- ایرانی و کتابهای کمک درسی برای کودکان و دانشآموزان مناطق سیلزده کشور ، پس از جمعآوری، آماده ارسال به مناطق سیلزده کشور شده است.
هدیتالله بهبودی، نویسنده حوزه فرهنگ و ادبیات مقاومت، درباره ضرورت خدمترسانی به مناطق محروم و همچنین مناطقی که درگیر بلایای طبیعی میشوند، گفت: امروزه در کشورهای توسعه یافته هنگام وقوع بلایای طبیعی، اقداماتی برای جبران خسارت انجام میشود که بخشی از آن به خدمات سختافزاری و تأمین نیازهای اولیه و بخشی از آن به خدمات نرمافزاری برای کاستن از آلام و رنجهای روحی و روانی خساراتدیدگان اختصاص پیدا میکند.
وی با بیان خاطرهای عنوان کرد: به یاد دارم که در سال ۱۳۵۸ به همراه دوستان جهادی در مناطق محروم حاضر میشدیم و در کنار انجام کارهای مهندسی و کارگری، با روستائیان و عشایر آن مناطق ارتباط برقرار میکردیم تا با ارائه و انتقال دانش و برخی اطلاعات، زمینه ارتقاء سطح فرهنگی آنها را نیز فرآهم کنیم.
این نویسنده با اشاره به رویکرد جدید نهاد کتابخانههای عمومی کشور در ورود به حوزه ارتقاء سلامت اجتماعی گفت: کاری که امروز نهاد در حوزه خدمات اجتماعی و رسیدگی به نیازهای فرهنگی و روحی زلزلهزدگان و سیلزدگان انجام میدهد، همان اقدامات نرمافزاری که در خلال رخ دادن بلایای طبیعی باید انجام شود که در کشور ما پس از حدود ۴۰ سال دوباره در حال اجرا شدن است.
هدیتالله بهبودی درباره پویش «مهربانی در مهر» نیز گفت: این گونه اقدامات اجتماعی بسیار ارزشمند است و هرچه مهندسی شدهتر صورت بگیرد تأثیرات آن نیز بیشتر خواهد بود. کودکان و نوجوانان این مناطق در شرایط خاصی که در آن دچار شدهاند، هیچگاه دستی که به آنها کتاب، دفتر، مداد و خودکار داده و یا افرادی که برای آنها کتاب و قصه خواندهاند را فراموش نخواهند کرد و این خدمات هیچگاه از حافظه تاریخی مردم این مناطق پاک نخواهد شد.
گفتنی است کتابخانههای عمومی از ۲۰ تیر لغایت ۳۰ مردادماه به عنوان پایگاه جمعآوری کمکهای مردمی شامل نوشتافزار اسلامی- ایرانی و کتابهای کمک درسی فعالیت داشتند که طی آن علاقهمندان هدایای خود را برای ارسال به مناطق سیلزده، به نزدیکترین کتابخانه عمومی محل زندگی خود اهدا کردند.
ارسال نظر